Dit recept is ingestuurd door Petra Wiggers.
Het originele recept van dit lekkere rijstpannetje stond in het blad Kochen & Genieszen. Ik heb er toch mijn eigen draai aangegeven door enkele ingrediënten te veranderen.
Heel benieuwd wat jullie hiervan vinden!
Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse.
Het mosselseizoen is weer aangebroken. Tegenwoordig zijn mosselen wel het hele jaar door verkrijgbaar maar aan het einde van de zomer of begin van de herfst eet ik ze toch het liefst.
Normaal neem ik een bestaand recept omdat er al zo ontzettend veel goede recepten zijn.
Deze keer wilde ik ze voor de afwisseling eens met dragon maken maar ik kon geen een recept vinden dat me kon bekoren.
Daarom ben ik zelf maar aan de slag gegaan en ben ik uiteindelijk hier op uit gekomen.
Niet alleen de mosselen maar ook het bijpassende sausje was smullen daarom wil ik het hier met jullie delen
Dit recept ins ingestuurd door Deon. Een heerlijk recept van een gemarineerde lamsbout.
Heerlijk Smoor Babi gerecht. Doordat je de kruidenpasta, 14 dagen kunt bewaren kun je dit gerecht heel goed al eerder voorbereiden.
Een kruidenpasta is makkelijk zelf te maken en in dit geval nog lekkerder ook.