Een recept voor een beenham in de oven. Heel makkelijk nu in de vakantie. De oven doet zijn werk.
Dit recept heb ik ontvangen van Carla Cookery. Carla werkt graag met de Edik en probeert regelmatig de nieuwe smaken voor Edik uit. Hierbij een heerlijk recept met de asperge-Edik.
Wortels kun je op verschillende manieren klaar maken. Speciaal voor paasproeverij heb ik deze geglaceerd. Iedereen vond het verrassend.
Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse.
Op deze simpele manier heb ik kippendijen gemarineerd die ik bij bami, nasi of rijst serveer. Simpel en erg lekker. Natuurlijk kun je i.p.v. kippendijen ook een ander stukje kip of bijvoorbeeld speklapjes marineren. Reken op een marinadetijd van ongeveer 2 tot 3 uur.
Heerlijk in deze tijd van het jaar een stoofpotje. Vandaag een recept van een stoofpotje met Frambozen Edik.