• Slide1

Dit recept heb ik ontvangen van Carla Cookery. Carla werkt graag met de Edik en probeert regelmatig de nieuwe smaken voor Edik uit. Hierbij een heerlijk recept met de asperge-Edik.

 Gestoofde asperges met witte wijn en tuinkers

 

Ingrediënten voor het maken van heerlijke asperges.

(4 personen)

 

  • 20 asperges AA
  • 1 dl gevogeltefond
  • 1/2 dl asperge-Edik
  • 2 dl kookroom
  • 1 eetlepel acaciahoning
  • peper en zout

Voor de garnering:

  • enkele takjes waterkers

 

Bereidingswijze

Snijd de harde onderkanten van de asperges af. Schil de asperges. Stoom of kook ze beetgaar in circa 10 minuten. Laat de asperges uitlekken.

Kook voor de saus de fond, asperge-Edik, kookroom in tot 1/3 van de oorspronkelijke hoeveelheid. Breng op smaak met honing, peper en zout.

Schenk de saus over de lauw warme asperges en garneer met waterkers.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp