Geitenkaas en honing een perfecte combinatie. Hierbij een recept met pasta, spekreepjes in combinatie met een Sarah's Honey met sinaasappel.
Pasta: er zijn zoveel verschillende soorten. Hetzelfde geldt voor pastasaus. Hierbij een recept van gehaktsaus. Ik heb zelf gekozen voor Penne. Maar deze saus leent zich ook uitstekend voor spaghetti
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is. Veel mensen eten dit gerecht alleen in de wintermaanden. Maar ook het het voor en najaar is dit lekker te combineren met een aardappelpuree en lekkere verse groeten. Het is ook heerlijk bij vers gebakken frietjes en een heerlijke frisse salade.
Rode kool is typisch iets voor de herst. De heeft natuurlijk te maken met de oogst tijd van septeber. Rode kool kun je zowel warm als koud eten. Het is heerlijk in combinatie met aardappels en vlees. Maar vergeet ook niet de combinatie in een salade. Hierbij een tradioneel recept voor lekker klaar maken van verse rode kool.