De Proeftuin Bon Appetit Bijzondere Catering
  • Slide1
Lees meer...

Geitenkaas en honing een perfecte combinatie. Hierbij een recept met pasta, spekreepjes in combinatie met een Sarah's Honey met sinaasappel.

Lees meer...

Pasta: er zijn zoveel verschillende soorten. Hetzelfde geldt voor pastasaus. Hierbij een recept van gehaktsaus. Ik heb zelf gekozen voor Penne. Maar deze saus leent zich ook uitstekend voor spaghetti

 

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is. Veel mensen eten dit gerecht alleen in de wintermaanden. Maar ook het het voor en najaar is dit lekker te combineren met een aardappelpuree en lekkere verse groeten. Het is ook heerlijk bij vers gebakken frietjes en een heerlijke frisse salade. 

 

 Lees meer...

 

Rode kool is typisch iets voor de herst. De heeft natuurlijk te maken met de oogst tijd van septeber. Rode kool kun je zowel warm als koud eten. Het is heerlijk in combinatie met aardappels en vlees. Maar vergeet ook niet de combinatie in een salade. Hierbij een tradioneel recept voor lekker klaar maken van verse rode kool.

Lees meer...

 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98

De waardering van www.bijzonderesmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp