Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse. Als het voorjaarszonnetje zich weer laat zien heb je weer meer trek in frisse salades in plaats van de zware winterkost.
Dit recept is ingestuurd door Petra Wiggers. Heerlijke salade met veel fruit, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. De dressing is gemaakt met Frambozen-Edik, olijfolie en honing en natuurlijk wat kruiden. Edik gebruik je in plaats van azijn. Edik is een azijn met een lage zuurgraad en geeft een heerlijke smaak aan de salade.
Vandaag een lekker recept van een snelle Italiaanse salade. Heerlijk bij een pasta of in combinatie met gebakken aardappels en vis.
Een heerlijk (kerst)voorgerecht. Ik gebruik hiervoor de Kastanje-Edik. Een mooie versterking in combinatie met de gemengde paddenstoelen.
Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse.
Een heerlijke lauwwarme salade als lunch of in kleinere porties als voorgerecht. Een makkelijk en lekker gerecht voor als je gasten hebt, maar niet alleen voor gasten ook snel en makkelijk te maken voor een eenpersoons portie om jezelf tijdens lunchtijd eens goed te verwennen. Ik heb voor de dressing een culinaire smaakmaker gebruikt in de vorm van een vijgen Edik.