Een afbakbroodje(s) heeft iedereen wel in huis. Wist je dat je met een beetje gehakt en een potje tomatenzoet hier in een handomdraai iets heerlijks van kunt maken?
Altijd leuk om mensen te verrassen met een welkomsdrankje. Heb jij wel eens Edik gedronken?
Bij zomers weer hoort lekkere licht verteerbare gerechten. Dit gerechtje smaakt uitstekend vermengd door gekookte pasta. Of als je de feta in grotere blokjes snijdt is dit lekker als tapas op geroosterd brood.
Iedereen kookt graag verantwoord en gezond. Als het om kaas gaat is voorwat betreft de calorieën geen enkel verschil tussen geitenkaas of de 'gewone' kaas van koemelk. Wel is het zo dat zachte kaas veel vocht bevat en daardoor veel minder calorieën en vet dan harde kaas. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld feta, hüttenkäse of mozzarella. Feta is dus een prima keuze wanneer je een kaassoort door de salade wilt gebruiken. Ik heb nu gekozen om de feta te marineren. Een keer iets anders!
Iets wat er niet op de barbecue mag ontbreken is wel de spies. Ideaal om zelf klaar te maken.
Met kip zijn er heel veel mogelijkheden. Hierbij een recept voor het maken van een Griekse spies.......