• Slide1

Bij zomers weer hoort lekkere licht verteerbare gerechten. Dit gerechtje smaakt uitstekend vermengd door gekookte pasta. Of als je de feta in grotere blokjes snijdt is dit lekker als tapas op geroosterd brood.

49 - Feta in groene

 

Ingrediënten voor een heerlijke feta in groene kruidenolie

  • 250 gram fetakaas
  • Olijfolie "Terra Creta"
  • 2,5 eetlepel citroensap
  • Geraspte citroenschil van een halve citroen
  • 1 eetlepel gedroogde tomaten in olie
  • Vers gemalen witte peper
  • 2 takjes verse tijm
  • 1 takje verse rozemarijn
  • 2 takjes verse marjoraan
  • 1 theelepel gedroogde pepervlokjes
  • 1 teentje knoflook


Bereidingswijze

Een klein potje met afsluitbare deksel goed uitwassen / uitkoken. Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn (persen mag natuurlijk ook). Snijd de feta in kleine blokjes. Laat de gedroogde tomaten uitlekken en snijd ze in kleine sliertjes.
Doe in een mengkommetje wat olijfolie en meng de gedroogde tomatensliertjes, citroenrasp, citroensap, knoflook en pepervlokjes door elkaar.

Het flesje afvullen met feta blokjes en overige ingrediënten. Bij voorkeur 1 lepel feta blokjes, 1 lepel overige ingrediënten enz. Het potje goed afsluiten en bij voorkeur minimaal 1 dag laten staan om de smaak te versterken.

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp