• Slide1

Iedereen kookt graag verantwoord en gezond. Als het om kaas gaat is voorwat betreft de calorieën geen enkel verschil tussen geitenkaas of de 'gewone' kaas van koemelk. Wel is het zo dat zachte kaas veel vocht bevat en daardoor veel minder calorieën en vet dan harde kaas. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld feta, hüttenkäse of mozzarella. Feta is dus een prima keuze wanneer je een kaassoort door de salade wilt gebruiken. Ik heb nu gekozen om de feta te marineren. Een keer iets anders!

Gemarineerde Feta

Ingrediënten voor gemarineerde Feta

 

Bereidingswijze

Haal de feta uit de verpakking en dep deze droog. Meng de grove mosterd met bloemenhoning, Witte wijn-Edik en olijfolie onder elkaar. Snijd de tijm heel fijn en meng deze ook door de dressing. Snijd de feta in blokjes en leg deze in de dressing. Het liefst minimaal 45 minuten. De feta moet ook de tijd krijgen om de dressing op te nemen.
Doe de gemende sla in een slakom en roer er de gemarineerde feta doorheen.

 

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp