• Slide1

Een afbakbroodje(s) heeft iedereen wel in huis. Wist je dat je met een beetje gehakt en een potje tomatenzoet hier in een handomdraai iets heerlijks van kunt maken?

64 - Gevuld stokbrood

Ingrediënten voor een heerlijke gevuld stokbroodje


 

Bereidingswijze

Boter smelten en het gehakt rul bakken. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Champignons bij het gehakt meebakken. Wanneer alles goed gebakken is als laatste de tomatenzoet erbij voegen en voorzichtig er doorheen roeren.

Oven voorverwarmen op 180 graden. Stokbrood uithollen en vullen met het gehakt. Als laatste de plakken kaas er overheen leggen. Stokbrood in de oven 12 minuten afbakken.

knop-download-dit-recept





 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp