• Slide1

Nog een leuke amuse voor kerst nodig? Kijk snel verder.

155   Kerststerren met roomkaasvulling

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijk gevulde kerstster 

 

 

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 180°. Bladerdeeg half ontdooien en zoveel mogelijk deegsterren met een sterrensteker eruit halen. Leg 2 deegsterren op elkaar. Niet teveel aandrukken. Leg de deegsterren op bakpapier en smeer ze in met het losgeklopt ei. Bak ze 25 min. in de oven goudbruin. Roomkaas met tomatenjam mengen en in een spuitzak doen. Deegsterren af laten koelen. Daarna horizontaal doormidden snijden. Spuit op elk onderste plakje een toef roomkaas en zet vervolgens de bovenkant er op.

 

knop print dit recept


Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp