• Slide1

Dit recept is ingestuurd door Petra Verhoeven. Een heerlijk voorgerecht met vijgen.

53 - Vijgen




Ingrediënten voor een heerlijk voorgerecht, vijgen met geitenkaas 

Voorgerecht voor 2 personen 

  • Handje gemengde sla
  • Enkele walnoten
  • 3 cherrytomaatjes

 

Bereidingswijze 

Was de vijgen en dep deze droog met keukenpapier. Snijd het bovenste puntje eraf.
Snijd de vijgen kruislings in tot bijna op de schil aan de voet.

Oven voorverwarmen op grillfunctie op 180 graden.
Zet de vijgen op een bakpapier op een ovenplaat. Spray met de balsamico azijn de vijg in.
Bakplaat met vijgen circa 3 minuten in de oven plaatsen. Na 3 minuten de plakjes geitenkaas eroverheen leggen en nogmaals 4 minuten onder de grille de kaas laten smelten tot deze lichtbruin van kleur zijn.

Leg 2 vijgen per portie op een bedje met sla, walnoten en, eventueel in stukjes gesneden, een cherrytomaatje. Als laatste een lepel honing eroverheen laten lopen.

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp