• Slide1

Stoofperen en stroopwafel een mooie combinatie voor een herfstmenu.

Toetjes met stoofpeertjes en stroopwafel

Ingrediënten voor het maken van een heerlijk toetje met stoofperen en stroopwafel.

6 toetjes (afhankelijk van de inhoud van de glaasjes)

  • een pak verse stroopwafels
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml slagroom
  • 1 zakje vanilkesuiker  (8 gram)
  • een pot met stoofpeertjes 
  • speculaaskruiden

Bereidingswijze:

Snijd de stroopwafels tot grove kruimels. Klop de verse slagroom, zakje vanillesuiker stijf. Meng er de mascarpone doorheen met een spatel.
Zorg ervoor dat de massa luchtig blijft.

Laat de stoofpeertjes uitlekken, snijd deze eventueel in stukjes en breng de stoofpeertjes op smaak met speculaaskruiden. 

Neem een glaasje en vul het glaasje met de laagjes. Begin op de bodem met een laagje kruimels. Als tweede laag neem je de mascarpone mengsel. Vervolgens een laagje peertjes. Dan weer een dun laagje mascarpone mengsel. Maak het af met een laagje stroopwafel kruimels of zoals op de foto met een mini stroopwafel.

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp