Simpel en altijd lekker.
Ingrediënten voor het maken van heerlijke aardappels uit de oven.
2 personen
• 300 gram aardappeltjes
• flinke theelepel rozemarijn
• flinke theelepel tijm
• 2 (flinke) tenen knoflook
• peper
• zout
• olijfolie “Terra Creta”
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kook de aardappels circa 8 minuten voor. Laat deze afkoelen en snijd deze in leuke stukjes. Bijvoorbeeld midden door of juist in 4e.
Neem een schaaltje en maak hierin een papje van de uitgeperste knoflook, peper, zout, tijm en rozemarijn met olijfolie.
Verdeel de aardappels in een ovenschaal. Sprenkel de olijfolie met kruiden er over heen en hussel dit door elkaar zodat iedere aardappel met de kruidenolie in aanraking komt. Desgewenst kun je extra olijfolie over de aardappelen sprenkelen.
Bak de aardappelen ongeveer 20 minuten in de oven.