• Slide1

Het BBQ-seizoen is weer begonnen. Hierbij een bijzonder recept voor een heerlijke komkommersalade.

 Komkommersalada 140714

 

 Ingrediënten voor een heerlijke komkommersalade

  • 200 ml Angelica-Edik
  • 2 eetlepels gembervocht
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel ketjap asin
  • 1 eetlepel koriander
  • 1 eetlepel bieslook
  • 1 teen knoflook
  • De schil van komkommer
  • Grote komkommer
  • 1 grote zoete ui

 

Bereidingswijze

Komkommer schillen. De schil bewaren. De geschilde komkommer in een plastic zakje in koelkast bewaren. Maal koriander, bieslook, knoflook en de schil van de komkommer fijn.
2 x ketjap en gembervocht er bij en het geheel superfijn malen. In een schaal doen en Angelica-Edik er doorheen roeren. In de koelkast één nacht laten trekken. Komkommer in de lengte doormidden snijden en in blokjes van circa 1/2 cm snijden. Ui schoonmaken, doorsnijden en in halve, niet te dunne ringen snijden. Voeg de uienringen en de komkommerblokjes samen in een schaal. Op tijd omscheppen. De marinade door een zeef er op schenken en circa 2 uur in de koelkast laten trekken.

 

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp