• Slide1

Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willems. Deze frambozenjam is niet alleen een heerlijke jam voor op brood en crackers, maar ook een perfecte basis voor dressings en sauzen.

 

Ook ideaal voor de afwerking van een rode- of bosvruchtenvlaai.

148   Frambozenjam

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke frambozenjam

 

  • 1500 gram frambozen
  • 500 gram geleisuiker speciaal
  • 3 eetlepels Frambozen Edik

 


Bereidingswijze

Zorg voor potten die goed schoon zijn door ze met heet sodawater of in de vaatwasser te wassen. Was de frambozen en doe ze met het aanhangende water in een ruime pan. Meng de suiker en de Frambozen Edik er doorheen en laat het 5 tot 10 minuten doorkoken.
Vul de potten tot net onder de rand. Liefst met behulp van een trechter, zodat de randen goed schoon blijven.
Draai de potten goed dicht en zet ze 5 tot 10 minuten op zijn kop.
Zet daarna de potten weer recht en als ze volledig afgekoeld zijn zul je merken dat de jam pas stevig wordt.

 

knop download dit recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp