Een keer een ander nagerecht als anders. Ijs en taart een mooie combinatie voor een feestelijk nagerecht.
Natuurlijk ook gezellig voor een verjaardag.
8 Personen
- 1 rol Maria biskwie (200 gram)
- 2 eetlepels Belberry Aardbeien Confiture
- 500 ml slagroom
- 3 eetlepels suiker
- 5 eetlepels Amaretto Advocaat
- 1 pak lange vingers (175 gram)
- Amaretto likeur
- 25 gram geraspte melkchocolade
Bereidingswijze
- Besmeer de biskwietjes dun met de confiture en bekleed hiermee de bodem van een springvorm (26 cm).
Klop de slagroom lobbig met suiker en schep de amaretto advocaat er door.
Besprenkel de lange vingers met amarettolikeur. - Schep een laag slagroom/advocaat mengsel over de koekjes.
Leg er een laag lange vingers op en schep dan de rest van de slagroom/advocaat er over.
Bestrooi de ijstaart met de chocolade rasp.
Zet de ijstaart minimaal 2-3 uur in de diepvries.