Dit recept kreeg ik enkele weken geleden gestuurd. Erg mooie combinatie.
Ingrediënten voor het bakken van heerlijke cupcakes met honing
- 200 gram bloem
- 1 eetlepel bakpoeder
- 120 gram suiker
- 100 gram Sarah’s Honey lemon
- Mespunt zout
- 1 ei
- 180 ml karnemelk
- 60 gram boter
- 1 eetlepel vanille extract
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180 graden. Zet een cupcake bakblik klaar met hierin cupcake papiertjes.
Zeef de bloem en bakpoeder, roer het zout en suiker er doorheen.
Mix dan het ei, de karnemelk, de honing, vanille extract en de boter er doorheen.
Niet te lang mixen!
Vul de cupcake tray met het beslag en bak de cakejes in circa 25 minuten gaar. Goed laten afkoelen en desgewenst
nog wat honing boven over de cakejes laten lopen.
De lemon honing kun je ook vervangen door een andere smaak. Denk bijvoorbeeld aan sinaasappel of frambozen. Er zijn vele combinaties mogelijk