• Slide1

CaramelZ is een nieuwe product in het assortiment van Bijzondere Smaken. Hierbij een recept van een heerlijke Banaan-Karamel taart

 83 - Banaan-karamel taart

Ingrediënten voor een heerlijke Banaan-karamel taart

  • 250 gr digestive koekjes
  • 100 gr boter
  • 3 blaadjes gelatine
  • 250 ml slagroom
  • 200 ml crème fraiche
  • 2 bananen
  • 200 ml Caramelz Chocolade

Bereidingswijze

Verkruimel de koekjes.
Smelt boter in een steelpan en meng door de koekkruimels.
Schep de kruimels in de taartvorm (26 cm) en druk aan met de bolle kant van een lepel.
Verdeel 100 ml Caramelz gelijkmatig over de bodem.
Daarna ca. 30 min. afgedekt in de koelkast zetten.

Week gelatine 5 min. in een kom koud water.
Doe 100 ml Caramelz in een steelpan en laat deze warm worden.
Klop de slagroom stijf en spatel de crème fraiche er door.
Zet het vuur uit en roer 4 eetlepels van het slagroommengsel door de Caramelz.
Knijp de gelatine uit en voeg deze toe aan de Caramelz.
Meng 3/4 van de Caramelz voorzichtig door de rest van het slagroommengsel.

Pel bananen, snijd ze in plakjes en verdeel ze over de taartbodem.
Schep de Caramalzslagroom er op en verdeel deze gelijkmatig met een spatel.
Schenk de rest van de Caramelz in een spiraalvorm er op en laat de taart minimaal 180 min. opstijven in de koelkast.

knop-download-dit-recept

 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp