• Slide1

Heerlijk borrelhapje. Vijgen & Port confiture doet het altijd goed!

 129   Brood met parmaham

 

Ingrediënten voor een heerlijk borrelhapje

8 Stuks

 

Bereidingswijze

 

Snijd het stokbrood in 4 stukken en doe deze dwars doormidden. Verdeel de parmaham over de stokbroodjes.
Snijd de mozzarella in 8 plakjes en leg deze op de ham.
Schep op ieder stokbroodje wat Vijgen & Port Confiture en garneer met een blaadje basilicum.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp