• Slide1

De december maand staat bij vele weer in het teken van gezelligheid. Het samen borrelen met een bijpassend hapje.
Hierbij een receptje wat je in 10 minuten tijd klaar maakt en wanneer het moment aanbreekt even in de oven warm maakt.

 91 - Hapjes bladerdeeg gevuld met gehakt

 

Ingrediënten voor het maken van heerlijke bladerdeeg hapjes

( 1 pakje = 20 hapjes) 

  • 300 gram rundergehakt
  • 1 potje Tomatenzoet Peper & Kaneel
  • 100 gram champignons
  • 10 plakjes "Hartige taart" van Koopmans
  • Boter
  • Uitsteekring (doorsnee ± 6 cm)
  • Peper en zout naar smaak

 

Bereidingswijze

De plakjes deeg ontdooien.
Boter smelten en het gehakt rul bakken. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Champignons met het gehakt meebakken. Wanneer alles goed gebakken is als laatste de tomatenzoet erbij voegen en voorzichtig er doorheen roeren.
Oven voorverwarmen op 200 graden.

Snijd 4 rondjes uit 1 plakje deeg.
Leg op 1 rondje wat van het gehaktmengsel. Leg vervolgens het volgende rondje er overheen en druk dit rondom met een vork op elkaar.
De hapjes in de oven ± 15 minuten afbakken tot ze bruin zijn.

 

knop-download-dit-recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp