• Slide1

Dit recept is ingestuurd door Wilmie WIllemse. Soms heb je geen tijd of zin om een moeilijk nagerecht te maken maar wil je toch iets lekkers op tafel toveren.

Dit is een recept zo kinderlijk eenvoudig dat het echt niet kan mislukken en je hebt binnen een mum van tijd een heerlijk toetje klaar. Niet alleen als afsluiting na een diner maar ook leuk in een glaasje voor op een buffet of voor de Paasbrunch.

115   Advocaatmousse voor dummies

 

Ingrediënten voor een heerlijke snelle advocaatmousse

6 personen

  • 4 dl (1,5 flesje) Beukenneutje Banaan-advocaat
  • 6 blaadjes witte gelatine
  • 4 dl slagroom (een beetje extra slagroom om mee af te werken)
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • Chocolade paaseitjes om te garneren


Bereidingswijze

Giet de opgeloste gelatine in een dun straaltje bij de advocaat en blijf goed roeren (anders krijg je klontjes). Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf en roer dit door de advocaat. Giet de massa in glaasjes, dek ze af en laat het in de koelkast opstijven (ongeveer 1 tot 2 uur). Vlak voor het serveren kun je de glaasjes garneren met een beetje slagroom met hierop een stukje banaan of een paaseitje (zie foto).

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp