• Slide1

Dille is een perfecte combinatie in sauzen of soepen. Ook wordt verse dille vaak gecombineerd met een zalm of andere vis.
Hierbij een recept van een lekker Zalm Dille saus. Het recept in ingezonden door Wilmie WIllemse

 

zalm dille saus 2

 

 
Ingrediënten voor een heerlijke zalm dille saus

• 250 ml slagroom
• 200 gram gerookte zalm (snippers)
• 3 eetlepels dille-Edik
• 3 eetlepels droge witte wijn
• 1 soeplepel kooknat van de asperges
• 1 eetlepel fijngehakte verse dille
• zwarte peper uit de molen

 

Bereidingswijze


Schil de asperges en snij ongeveer 1 cm van de onderkant af. Kook de asperges ongeveer 10 minuten in water met zout en foelie. Laat de asperges daarna nog ongeveer 20 minuten in het hete water staan. De deksel niet van de pan verwijderen.
Verwarm de room in een pannetje en voeg hierbij de dille-Edik, wijn en het kooknat toe. Zachtjes aan de kook brengen. Voeg vervolgens de zalmsnippers en de verse dille toe en verwarm dit 2 minuutjes mee.

Serveertips: Heerlijk met asperges, verse zalm en gebakken krieltjes.

 

knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp