Aardbeien blijven lekker, je kunt een aardbei bijna voor alles gebruiken.
Hierbij een lekker toetje met verse aardbeien, slagroom en Frambozen-Edik. Een heerlijke frisse combinatie.
Ingrediënten voor een heerlijke coupe Bijzondere Smaken
4 personen
- 250 gram aardbeien
- 125 ml. slagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 50 ml Frambozen-Edik
Bereidingswijze
Snijd de aardbeien in stukjes en leg ze in een kommetje. Houd enkele aardbeien achter om later mee te garneren. Giet de Frambozen-Edik over de stukjes aardbeien en laat dit 5 minuten marineren. Klop ondertussen de slagroom met het zakje vanillesuiker lobbig. Giet de aardbeien af en bewaar de azijn. Meng de aardbeien voorzichtig door de slagroom. Roer nu de gewenste hoeveelheid Frambozen-Edik door het mengsel. Verdeel het in porties en garneer met klein gesneden stukjes aardbei.