Net een twix alleen dan iets anders!
Ingrediënten voor het maken van heerlijke chocoladepotjes met CaramelZ
• 150 ml volle melk
• 250 ml slagroom
• 2 eierdooiers
• 30 gr suiker
• 1 reep Tony’s Salted Caramel (180 gr)
• CaramelZ Zeezout
• Eventueel 1 á 2 blaadjes gelatine
Bereidinswijze
Reep chocolade in kleine stukjes hakken (een beetje apart houden).
150 ml slagroom met de melk verhitten.
Eierdooiers met suiker luchtig kloppen.
Week 1 gelatine blaadje in koud water.
Voeg warme slagroom voorzichtig toe en mix door elkaar.
Mengsel terug in de pan. Verwarm 5 min. op laag vuur.
Blijven roeren. Mag niet boven 80° komen en zeker niet koken.
Doe er het geweekte gelatine blaadje bij.
Giet het mengsel op de chocoladestukjes.
Spatel goed door elkaar tot alle chocolade gaat smelten. Laat iets afkoelen.
Verdeel een scheutje CaramelZ Zeezout over de glaasjes.
Giet het chocolademengsel er voorzichtig over.
3 Uur op laten stijven.
Garneer met de rest van de geklopte slagroom en verdeel er de stukjes chocolade over.