• Slide1

Panna cotta is een Italiaans toetje. Vertaald van Italiaans naar Nederlands betekent dit gekookte room. Hierbij een heerlijk simpel recept waar iedereen de vingers bij aflikt.

 157  Mini panna cotta met mango

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke panna cotta

circa 12 stuks


Mango topping:

  • 500 gram mango
  • 2 eetlepels suiker
  • 3 blaadjes gelatine


Bereidingswijze

Week 3 blaadjes gelatine. Pureer ¾ mango fijn en snijd de rest in kleine blokjes.
Verwarm de mangopuree met 2 lepels suiker en voeg gelatine toe.
Schep een laagje mangopuree in een muffinvorm en laat het opstijven in de koelkast.
Week 5 gelatineblaadjes. 
Verhit 100 ml slagroom en voeg 50 gram suiker toe. Gelatine er bij en los op in slagroom. Iets afkoelen.
Klop rest van de slagroom stijf en voeg samen met de kwark toe aan pannetje met gelatine.
Verdeel over de laagjes mangopuree en laat 2 uur opstijven in de koelkast (hele nacht kan ook).
Panna cotta 15 min. uit de koelkast.
Met mesje voorzichtig langs de randen en wip ze er uit. Garneer met balsamico en stukje mango.

knop download dit recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp