• Slide1

 Een heerlijke mouse speciaal voor Pasen!

2015 03 14 12.55.34

 

Ingrediënten voor een heerlijke kwark advoaatmousse

  • 150 gram pure chocolade
  • 100 ml slagroom
  • 100 ml volle kwark
  • 100 ml Beukenneutje Amaretto-advocaat
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 3 blaadjes gelatine
  • 1 zakje vanillesuiker

Bereidingswijze

De chocolade in stukjes breken en au bain marie verwaren. Af ten toe roeren.
Steeds 2 papieren bakvormpjes in elkaar zetten.
De vormpjes van binnen met een niet te dunne laag chocolade bestrijken.
Hard laten worden en daarna het papier voorzichtig verwijderen.
Slagroom met poedersuiker stijf kloppen.
Vanillesuiker door kwark roeren.
Meng de opgeloste gelatine met 3 lepels kwark en roer dit door de overige kwark.
Amaretto-advocaat en slagroom bij de kwark doen.
Vul de chocoladevormpjes met de mousse en laat dit 4 uur opstijven in de koelkast.
Garneer met nog een beetje advocaat.

 

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp