Enkele weken geleden kreeg ik van Mevrouw C. van Nuland de tip: gebruik de Parmezaanse dipper in een aardappelsalade!
Ingrediënten voor het maken van een heerlijke aardappelsalde.
4 personen
• 800 gram aardappelen
• 1 rode ui
• 5 eetlepels volle yoghurt
• 5 eetlepels mayonaise
• 2 eetlepels Parmezaan Dipper
• Verse peterselie
Bereidingswijze
Schil, was en snijd de aardappelen in grove stukjes. Kook met wat zout beetgaar en spoel af onder koud water (let op: omdat je de aardappelen al in stukken gesneden hebt is je kooktijd korter).
Snipper de rode ui in kleine stukjes. Meng de yoghurt, mayonaise en de dipper goed onder elkaar.
Neem een grote schaal en meng de aardappelen met de rode ui en dressing. Maak het geheel op smaak met peper en zout. Dek de schaal af en zet deze weg in de koelkast.
Net voor het opdienen verse fijngehakte peterselie over de salade strooien.
Smakelijk eten!