• Slide1

Simpel en erg lekker. Heerlijk in combinatie met verse rode kool.

 

aardappelpuree

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke aardappelpuree

 

4 personen

• 1 kilo vastkokende aardappels
• 120 ml (volle) melk
• 1 eetlepel Honing-rozemarijn mosterd
• 30 gram boter
• Verse nootmuskaat

 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook in water met eventueel zout in 20 min. gaar. Giet af. Laat de aardappelen in de kookpan op de kleinste pit op laag vuur in 2 minuten droogkoken. Hoe minder vocht in de aardappelen, hoe luchtiger de puree.
Verwarm ondertussen de melk in een steelpan op laag vuur, maar laat niet koken. Stamp de aardappelen fijn met de pureestamper. Voeg de melk, mosterd en boter toe en stamp het geheel goed onder elkaar.
Breng op smaak met de nootmuskaat, peper en eventueel zout.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp