Dit recept is super handig en je kunt er de show mee stelen. Erg handig om vooraf klaar te maken wanneer je een diner
moet verzorgen en natuurlijk zelf ook graag de gasten wilt vermaken.
Ingrediënten voor het klaar maken aan een heerlijke varkenshaas
4 personen
- 3 varkenshazen
- 9 plakken parmaham
- 1 potjetomaten-amandel tapenade (kan ook een andere smaak naar keuze)
Bereidingwijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de varkenshaas op een snijplank en snijd ze in de lengte door.
Haal de bovenzijde eraf en bestrijk een zijde van de haas met een laag tomaten-amandel tapenade.
Leg vervolgens de andere zijde van de haas er sluitend op. Leg 3 plakjes parmaham op de snijplank. Deze mogen elkaar een beetje overlappen. Rol vervolgens de varkenshaas in de parmaham en leg deze in de ovenschaal.
Plaats de schaal met varkenshazen 25 min. in de oven op 180 graden. Na afloop de varkenshazen nog circa 10 minuten laten rusten.