• Slide1

Dit recept is ingestuurd door Wilmie Willemse.
Een heerlijk licht stamppotje dat geweldig lekker is bij vis. Natuurlijk laat het zich bij veel meer combineren dan alleen vis. Zeker wanneer je meerdere gangen eet tijdens een dinertje of gewoon als je de zware (winter)kost eventjes beu bent. Een stamppotje dat dus het hele jaar door lekker is.

 97 - Stamppotje van rucola en zondgedroogde tomaatjes

Ingrediënten voor een heerlijk stamppotjes van rucola en zongedroogde tomaatjes

4 Personen

  • 1 kg kruimige aardappelen
  • 100 gram rucola
  • 1 sjalot
  • ½ potje zongedroogde tomaatjes
  • 200 gramcrème fraîche
  • 1 flinke eetlepel tomatenzoet naar keuze
  • Zwarte peper en zeezout

 

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar. Giet ze af en voeg de gesnipperde sjalot, fijngesneden tomaatjes, crème fraîche, peper en zout en de tomatenzoet toe.

Stamp dit alles goed door elkaar en schep er daarna de rucola doorheen.

Dit stamppotje is heerlijk bij vis maar ook prima geschikt voor bij wild zoals fazant, wild zwijn of hertenbief.


knop-download-dit-recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp