• Slide1

Vandaag eens iets anders dan anders. Mozzarella soep, leuk voor een Italiaanse avond gepresenteerd in een amuse glaasje.

 1788 Morzarella met basilicumolie of truffelolie

Ingrediëten voor het maken van heerlijke mozarella soep met basilicumolie

• 1 ui
• 0,5 bosje basilicum
• 125 gram cherrytomaatjes
• 2 bollen mozzarella met vocht
Basilicum olie of truffelolie
• 750 ml groentebouillon
• 50 ml kookroom
• Zout en peper

 

Bereidingswijze

Snipper de ui.
Pureer mozzarella met het vocht helemaal glad in een keukenmachine.
Verhit een beetje olie in de pan en fruit de ui en basilicum. Houd 4 mooie basilicumblaadjes apart.
Schenk bouillon en room erbij een kook 5 minuten op laag vuur.
Zeef de bouillon en voeg de mozzarellapuree toe. Warm de soep goed door maar absoluut niet koken.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd cherrytomaatjes doormidden, verdeel ze over de kommen en schep de soep erop.
Garneer met basilicum, besprenkel met basilicum olie of truffelolie en maal er zwarte peper over.

 

knop print dit recept

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp