• Slide1

Het begint weer heerlijke weer te worden voor winterkorst. Vandaag een recept van heerlijke snelle goulashsoep.

 140   Goulashsoep

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijke goulahsoep

6 personen

  • 1 kilo goulash stukjes
  • 4 uien
  • 2 grote aardappelen in blokjes
  • 3 tenen knoflook (geperst)
  • 200 ml tomatenketchup
  • 1 pakje ossenstaartsoep
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 pot (circa 350 gram) witte bonen
  • 1 pot (circa 350 gram) groene boontjes
  • 1 pot (circa 350 gram) rode bonen
  • 1 pot (circa 350 gram) erwtjes met worteltjes
  • 250 gram champignons (gesneden)
  • Peper en zout
  • Kerriepoeder
  • Paprikapoeder

 

Bereidingswijze

Vlees aanbraden met peper en zout. Gesneden uien en knoflook toevoegen en meebakken tot het vlees bruin is. Pakje ossenstaartsoep aanmaken zoals op het pakje vermeld en bij het vlees doen.  Het geheel even door laten koken en vervolgens alle andere ingrediënten toevoegen.
Let op: Het vocht van de bonen en erwten mag er gewoon aan toegevoegd worden.
Het geheel nog circa 1 uur door laten koken op een laag pitje. Niet roeren anders heb je kans op aanbranden. Na een uur doorroeren, proeven en op smaak brengen met de kruiden.

Eventueel heerlijk om te serveren met Duits brood en spek.

 

knop download dit recept

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp