• Slide1

Een heerlijk voorgerecht gemaakt van avocado. 

 116   Avocado voorgerecht

 

Ingrediënten voor het maken van een heerlijk voorgerecht met advocado

  • 2 rijpe avocado’s
  • Citroensap
  • 250 gram roze zalm uit blik (uitgelekt)
  • 3 middelgrote augurken (in heel kleine blokjes)
  • 1 rode ui (fijn)
  • Slabladeren
  • Ontbijtspek (in kleine stukjes gesneden, krokant uitgebakken en op keukenpapier ontvet)
  • 2 hardgekookte eierdooiers (verkruimeld of door zeef gedrukt)


    Voor vinaigrettesaus




Bereidingswijze

Halveer de avocado’s in de lengte en ontpit ze. Haal vruchtvlees er voorzichtig uit en snijd ze in blokjes van 2x2 cm (bewaar 4 buitenkant avocado’s). Doe de avocadoblokjes in een mengschaal en besprenkel ze met citroensap. Voeg de zalm er bij en meng lichtjes.

Vinaigrettesaus

  • Meng mosterd, azijn en poedersuiker goed door elkaar.
  • Voeg de olie er geleidelijk bij, terwijl je met een garde het mengsel goed blijft kloppen.
  • Breng op smaak met zout, peper en tabasco.

Verder
         ·         Verdeel slabladeren over de avocado-omhulsels (zo’n 2 per omhulsel).
         ·         Meng de vinaigrettesaus door het zalmmengsel en vul de avocadohelften.  
             Verdeel de eidooierkruim over het zalmmengsel en garneer het verder met spek.

knop download dit recept

 

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp