• Slide1

Op zondag 6 juli was Bijzondere Smaken aanwezig op 2 geheel verschillende evenementen. 

2014-07-06 11.37.25

 

In Nederweert was ik met een stand aanwezig bij de "Dag van de Smaak" die werd georganiseerd door het Limburgs Openluchtmuseum Enderhoof in Nederweert-Eind. Een prachtige locatie met karakteristieke oude gebouwen waar je ook kunt genieten van oude ambachten die ter plekke worden uitgeoefend.

Regelmatig worden er themadagen georganiseerd en afgelopen zondag waren we te gast bij de "Dag van de smaak". Hoe toepasselijk kan het zijn voor Bijzondere Smaken.

Samen met andere ondernemers mochten we onze producten daar promoten en verkopen en met zo'n 750 bezoekers werd het een interessante, succesvolle maar vooral ook gezellige dag waar iedereen wel even onze stand bezocht om te proeven van de verschillende soorten Ediks en advocaat. Ook voor informatie kon men natuurlijk terecht en daar werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. De meeste bezoekers waren aangenaam verrast over de mogelijkheden die het gebruik van Ediks biedt.

En ons bezoek krijgt een vervolg, want op zondag 5 oktober zijn we uitgenodigd voor de "Winterkostdag" en mogelijk zijn we ook aanwezig op het Eynder Winter Festijn op 26 en 27 december waar alles in Kerst- en Dickensstijl zal worden aangekleed.

Op dezelfde dag waren we ook te gast bij Bezoek- & Theetuin Mesenhof in Bergeijk op hun open dag en planten- en minimarkt. Deze tuin werd in 2013 gekozen tot mooiste tuin van Brabant. Deze verkiezing werd in 2013 voor het eerst georganiseerd door Bloem & Tuin i.v.m. hun 20-jarig bestaan. Met zo'n 220 bezoekers werd het een druk bezochte dag waarbij men van 10.00-17.00 uur kon genieten van de prachtig aangelegde tuinen, maar ook van diverse stands waar allerlei producten werden gepresenteerd zoals gedroogd voedsel, handgemaakte sieraden en natuurlijk de bijzondere producten van Bijzondere Smaken die uitstekend in de entourage van de tuin passen.

Mesenhof 1      mesenhof 3

We hebben de bezoekers kennis kunnen laten maken met de Ediks en veel van hen waren niet bekend met dit product en zijn mogelijkheden. Ook de advocaatsmaken deden het uitstekend en met onze stand midden in de prachtige tuin van Mesenhof pasten de diverse soorten honing en confiture perfect in het plaatje.

Alle betrokkenen waren erg enthousiast over deze dag en die zal dan ook vrijwel zeker een vervolg gaan krijgen voor Bijzondere Smaken. 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp