• Slide1

Op zoek naar een perfect cadeau om iemand te laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent?


Jij bent Goud waard Bijzondere Smaken homepage

Onze nieuwste geschenken zijn ideaal voor het uitdrukken van waardering en erkentelijkheid naar vrijwilligers, collega's, vrienden, of iedereen die iets bijzonders heeft gedaan. Vanaf nu beschikbaar in onze webshop, deze twee prachtige opties zijn ontworpen om een glimlach te brengen en te tonen hoeveel iemand werkelijk 'goud waard' is.

Toffee Gouden Fles: Deze schitterende fles, gevuld met verrukkelijke toffee snoepjes verpakt in fonkelend goud cellofaan, draagt de boodschap "Jij bent Goud waard". Het is meer dan alleen een geschenk; het is een teken van bewondering voor de ontvanger zijn of haar inzet en toewijding.

GOUD Pindarotjes: Daarnaast bieden we een stijlvol zakje met een mix van melk, pure en witte chocolade pindarotjes. Dit zakje is versierd met een zwart glans label waarop met gouden letters "GOUD" staat, gevolgd door "jij bent goud waard". Dit klein gebaar heeft een grote betekenis, perfect om speciale mensen in je leven te herinneren aan hun waarde.

Elk van deze geschenken is een uitstekende manier om te zeggen wat soms moeilijk onder woorden te brengen is. Kies voor de Toffee Gouden Fles of de GOUD Pindarotjes, of waarom niet beide, om jouw waardering te tonen met een geschenk dat even kostbaar is als puur goud. Bezoek onze webshop vandaag nog en maak iemand blij met een zoet en stijlvol cadeau!

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp