Het aardbeienseizoen uit de volle grond loopt van juni tot september. Maar niet getreurd het hele jaar zijn aardbeien verkrijgbaar. Er zijn in Nederland genoeg telers die het hele jaar aardbeien in een kas kweken.
Aardbeien kun je op veel manieren eten. Op een beschuitje als ontbijt, op een tosti met roomkaas en zwarte peper als lunch, in een zomerse biscuitrol (link naar recept) voor bij de koffie of in de yoghurt als nagerecht.
Bijzondere producten met aardbeien uit onze shop zijn:
Lief & Leed
Lief en leed likorette is likeur op basis van jenever.
Lief & Leed: Zoet en bitter wisselen elkaar af in deze likeur, net als Lief en Leed elkaars tegenpolen zijn maar ook onlosmakelijk verbonden zijn aan elkaar.
Ingrediënten: Chocolade, aardbei, bittere amandelen.
Aardbei cakemix
Met Custers cakemix bak je in een handomdraai een heerlijke cake.
Je zou bij de aardbeiencakemix er nog voor kiezen om door het beslag nog enkele verse aardbeien toe te voegen.
Aardbeien Jam
Jan Bax heeft gekozen jam te maken met verse vruchten en 0% suiker toe te voegen.
Zo is dan ook de 0% intense Jam ontstaan.
Daar de suiker achterwege te laten komt de smaak van de aardbeien nog beter tot zijn recht.
Verse thee “Toscaanse Liefde”
Wij zijn echte thee drinkers en kiezen het voorjaar/zomer dan ook graag voor een frisse smaak met het liefst een vruchten combinatie.
Toscaanse liefde is een mix van Zwarte Thee en frisse kruiden. Geïnspireerd door de overweldigende schoonheid van Toscane heeft deze melange een sprookjesachtige smaak van sappige rode aardbei, appel en de verfrissende combinatie met citroengras.