• Slide1

Sinds kort zijn de producten van Vien0® te verkrijgen bij Bijzondere Smaken.

Vieno Perzik Wortel Bijzondere Smaken

Vien0® is in 2017 opgericht door Anne van der wijst en het ontbreken van voldoende aanbod van alcoholvrije dranken in de horeca was voor haar aanleiding om een nieuw product te ontwikkelen.

Spannend zonder alcohol!

Vien0® is een gefermenteerde alcoholvrije drank op basis van groenten- en fruitsap geïnfuseerd met diverse kruiden of specerijen. Iedere Vien0® heeft zijn eigen karakter met frisse, kruidige, volle of zoete tonen.

Product

De productie is geïnspireerd op de bereidingswijze van wijn. Het assortiment witte, rosé, rode en dessert Vien0®’s is gebaseerd op de fruitaroma’s van bekende druivenrassen en worden geproduceerd door vers groenten- en fruitsap te fermenteren. Dat wil zeggen dat de natuurlijke suikers aanwezig in het sap voor een groot gedeelte omgezet worden in zuren. Hierdoor ontstaat een drank die minder zoet en licht verteerbaar is. Door de dranken daarna te infuseren met kruiden of specerijen krijg je een unieke drank met diepgang en complexe smaken.

Reststromen & Lokaal geteelt

Bij de productie van Vien0® wordt bij voorkeur zoveel mogelijk gebruik gemaakt van reststromen. Doe-boerderij An ‘t Hoag in Rijkevoort teelt o.a. de venkel, rode biet, knolselderij en winterpeen. Dit gebeurt kleinschalig op een natuurlijke, verantwoorde manier. Naast de agrarische productie wordt hier ook zorg en begeleiding gegeven aan mensen met een sociale, lichamelijke of psychische hulpvraag. Jac Dings in Elsendorp teelt de komkommers & de Reijse Heerlijckheid in Gemert de knolselderij.

Assortiment

Het assortiment van Vien0® bestaat op dit moment uit negen verschillende dranken. Ze zijn seizoensgebonden en kunnen dan ook wisselend worden aangeboden.
- Meloen & Komkommer - Perzik & Wortel - Druif & Venkel - Framboos & Tomaat - Cranberry & Aardpeer - Braam & Biet - Zwarte bes  & Knolselderij - Aardbei & Rabarber – PX & Honing

Houdbaarheid

Alle flessen van Vien0® hebben een gesloten houdbaarheid van een jaar (12 maanden). Opslag van de flessen is het beste in een wijnkelder of voorraad ruimte met constante temperatuur. Zodra de fles geopend is, is deze maximaal 2 weken houdbaar mits goed gesloten en gekoeld bewaard.

Serveersuggestie

De flessen kunnen het best gekoeld geserveerd worden. Sommige flessen moeten van te voren goed geschud worden om het bezinksel en de smaken goed te verdelen over de fles. Daarnaast is het mogelijk om de Vien0® ’s te gebruiken in (non)-alcoholische cocktails, als basis voor een vinaigrette of marinade in de keuken.

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp