• Slide1

John van Vlerken opende ruim 4 jaar geleden onder de naam “Kadoshop van de Plank” als een van de eersten een shop in shop. Bijzondere Smaken was destijds een van de eerste ondernemers.

 logo vd plank jpeg.

 

Veranderingen

Na enkele jaren heeft John van Vlerken de winkel overgedragen aan zijn dochter Christel. De winkel is inmiddels een begrip in Someren en biedt een mooi assortiment aan cadeaus. Of het nu gaat om sierraden, kaarten, woonaccessoires, kaarsen of tekstborden. Zoekt en u zult vinden.

Tijd voor iets nieuws

Bijzondere Smaken heeft gekozen om vanaf 1 april te stoppen bij Kadoshop van de Plank. Het assortiment van Bijzondere Smaken is te groot geworden en past niet meer in 1 kast. Omdat er inmiddels diverse andere ondernemers zijn bijgekomen met foodproducten heeft ons dit doen besluiten te stoppen en onze aandacht te vestigen op nieuwe dingen.

Het Kadohart Asten

U kunt nog altijd terecht bij Het Kadohart in Asten. Daar heeft Bijzondere Smaken inmiddels haar kast uitgebreid met het volledige programma. Of het nu gaat om losse thee, flesje olijfolie, heerlijke dippers, flesje wijn of gewoon een heerlijke kaas dipper voor in het weekend. Alles is verkrijgbaar.

Geen tijd

Heeft u geen tijd om naar Asten te rijden en wilt u toch iets bestellen. Bijzondere Smaken komt het in Someren gratis bij u bezorgen. Geef per mail uw bestelling door en wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Schroom niet; ook voor 1 flesje mag u bellen. Wij zijn immers wekelijks in Someren en omstreken.

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp