• Slide1

Op 12 maart heb ik weer een avond voor Zijactief mogen organiseren.


Zijactief Asten zaalDit keer in Asten! Erg leuk om dit, als je bijna 5 jaar bezig bent, te mogen doen in je eigen geboortedorp.
Zijactief Asten telt ruim 120 leden en op deze avond waren er maar liefst 80 aanwezig. De opkomst was dus erg goed.

Start

De avond zijn we, net als anders, gestart met een welkomwoord. Maar dit welkomwoord was iets langer dan normaal. Er moest natuurlijk eerst uitgebreid uitgelegd worden waar ik dan geboren was en wie dan mijn Astense ouders zijn.

Hapjes

Het was verrassend hoe enthousiast mensen weer altijd reageren op het appelroosje. Dit is nog altijd een heel leuk begin van zo’n avond. In dit geval hadden men de koffie al op, maar dat mocht de pret niet drukken. Verder zijn de leden verwend met een patéhapje, kopje mosterdsoep en een carprese spiesje.

Afsluiter

Als afsluiter hadden we een borreltje advocaat waarop de slagroom natuurlijk niet mag ontbreken.
Omdat het bijna Pasen is hebben we nog heel uitgebreid gesproken over dit product. Je kunt hier namelijk heerlijke taarten mee maken. Maar vlak ook de advocaat toetjes niet uit. Voor de liefhebbers hierbij het recept van een heerlijke Trifle met o.a. Ameretto advocaat en vers fruit.

Het Kadohart

Regelmatig krijg ik de vraag of ik na afloop de loterij kan aanvullen met enkele prijzen. De loterij wordt door het bestuur ingebracht om de kosten van deze avond wat te kunnen drukken.
Omdat het in dit geval Zijactief Asten betrof en ik al vanaf het begin een van de ondernemers ben bij “Het Kadohart” in Asten kreeg ik ondersteuning van Heleen van den Heuvel; de trotse eigenaresse.
Zij gaf voor iedere deelnemer een mooi Hart van Riverdeal cadeau. Maar ook de hoofdprijs werd spontaan door haar aangeboden. Ook twee andere collega’s hoorden van het initiatief en stelden graag enkele cadeaus beschikbaar.

Monja Luxery

Monja Bax eigenaresse van Monja’s Luxery en Monja’s Sierraden had enkele leuke pakketjes voor de loterij gesponsord. Monja’s Luxery biedt o.a. zeep, (huis)parfum en kaarsen. Monja’s Sierraden zegt het al. Hier kunt u terecht voor een mooi, betaalbaar trendy sieraad. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op haar site. https://www.facebook.com/monjasieraden of https://www.facebook.com/monjasluxury

Ballonnen-Hondje

Rolando de eigenaar van Ballonnen-Hondje zorgde voor bloemen voor de loterij. Rolando is een ster in het maken van de mooiste creaties van ballonnen. Het kan voor hem niet gek genoeg zijn. Voor onze avond had hij bloemen gemaakt. Benieuwd naar zijn creaties? Neem een kijkje op zijn website..

Loterij

 

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

 1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98

De waardering van www.bijzonderesmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp