• Slide1

Afgelopen dinsdag zijn waren wij voor het eerst uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een kerstfair in serviceflat Eeckenrhode in Waalre.


Eeckenhode Waalre

Eeckenrhode

Eeckenrhode organiseert jaarlijks net voor sinterklaas een kerstfair. De kerstfair bestond dit jaar uit 18 ondernemers die in de prachtige Tuinzaal hun producten in kerstsfeer konden presenteren. Het was een erg leuk veelzijdig aanbod. Denk aan zelf gemaakte (kerst)kaarten, zelf gemaakte biologische jam en chutneys, kleding, sieraden en tassen. Maar ook uit de hand gelopen hobby’s met kerststukken, gehaakte kerstproducten en brooddeeg items waren te bewonderen. Zo was er voor iedereen wel iets leuks verkrijgbaar.

Bijzondere Smaken

Bijzondere Smaken had een breed scala aan producten meegenomen, zodat de bewoners, maar ook veel familie, de mogelijkheid hadden om kennis met ons te maken.
Zo kreeg iedereen de mogelijkheid onze Amaretto Advocaat te proeven en/of een stukje kaas met de populaire kaasbegeleider Balsamico dadel/vijg te proberen.

Sfeer

Het was ontzettend gezellig en veel bewoners zijn langs gekomen, alleen of juist met familie. Maar ook veel mensen buiten Eeckenrhode kwamen langs.
Zo was er tijdens de kerstfair gezellige livemuziek en was er voldoende mogelijkheid om aan een gezellig aangeklede tafel te genieten van een gratis kopje koffie/thee met iets lekkers!

Wij willen Eeckenrhode graag bedanken voor de uitnodiging en wilt u meer over hen te weten komen ? Bezoek dan hun website http://www.eeckenrhode.nl/eeckenrhode

 

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp