• Slide1

Als ik terugkijk op 3 jaar Bijzondere Smaken realiseer ik me


dat er in die tijd veel ontwikkelingen zijn geweest die Bijzondere Smaken hebben gemaakt tot wat het nu is. Een dynamische webshop waarin de keuze uit producten regelmatig wordt uitgebreid,maar ook een 4-tal winkels waar mijn producten te koop zijn. De nieuwste ontwikkeling is natuurlijk Bijzondere Catering.

Assortiment
Het kleine assortiment waarmee Bijzondere Smaken in 2014 startte is intussen uitgebreid naar zo’n 16 producten met voor elk product weer een aantal smaken en variaties. Daarnaast waren de proeverijen waarmee ik in het najaar van 2014 begon een groot succes en hebben we daarmee al vele gasten een gezellige, lekkere en leerzame avond kunnen bezorgen.

Fysieke winkels
Zoals gezegd zijn de producten van Bijzondere Smaken inmiddels ook te krijgen in diverse winkels in de omgeving zoals “Kado-shop van de Plank” in Someren, “To-get-here” in Mierlo, “Het Kadohart” in Asten en “Deli Rooy” in Venray. Hier kun je de bestelling die je via de webwinkel hebt gedaan eventueel ook persoonlijk ophalen, waarmee je de verzendkosten kunt besparen.

Bijzonder catering
Pas gestart, maar nu al een succes, is Bijzondere Catering. Samen met Rachel Boerekamps verzorgen we voor elke gelegenheid of wens een passend buffet, maar ook losse hapjes behoren tot de mogelijkheden. We gaan graag samen met u kijken naar uw wensen. Voor meer info www.bijzondere-catering.nl

Ook na 3 jaar blijft Bijzondere Smaken nieuwsgierig naar nieuwe producten, recepten en tips en ben ik dus altijd weer blij met input van mijn volgers en klanten. Ook hier heeft het gelukkig niet aan ontbroken.

 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp