• Slide1

Een toetje is altijd lekker. Iedereen kent de standaard puddingpakken van Campina. Of de Mona toetjes in allerlei varianten.

2 yoghurt honing

Het lekkerste is nog altijd zelf iets maken. Maar dit kost weer tijd en die is kostbaar. Vooral op een werkdag wanneer je blij bent een beetje op tijd thuis bent en dan moet je nog beginnen aan een gezonde maaltijd op tafel te plaatsen.

Meestal heb je al honger voor je begint. Kortom; ik wil graag met een 30 tot 40 minuten mijn maaltijd op tafel hebben staan. Laat staan dat ik ook nog veel tijd moet besteden aan een eigen gemaakt toetje.

Om deze reden heb ik altijd kwark en/of yoghurt in mijn koelkast staan. Deze kan ik zelf op smaak brengen met iets lekkers waar ik die dag zin in heb.
Vandaag heb ik gekozen voor kwark met walnotenhoning. Honing heb ik altijd in huis. Ik gebruik het veel in allerlei variaties. Bijvoorbeeld in een dressing of in een saus. Maar zoals je op de foto kunt zien ook bij een heerlijk toetje.

Je vult een schaaltje met kwark of yoghurt. Hierop doe je twee lepels honing en eventueel nog enkele walnoten. Je kunt deze combinatie natuurlijk ook maken met bijvoorbeeld frambozenhoning met als garnering verse frambozen.

Bijzondere Smaken heeft 6 verschillende smaken in het programma opgenomen.
De meest bekende is wel de walnotenhoning. Maar denk ook eens aan de gemberhoning of de sinaasappelhoning. Kijk voor leuke recepten op de site.

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp