De Proeftuin Bon Appetit Bijzondere Catering
  • Slide1

Edik is een azijn die geen azijn genoemd mag worden omdat hij niet voldoet aan de zuurgraad.

 

IMG 0248

In 1980 kweekte Marga Vugs voor haar hobby een aantal kruiden. Samen met de topkok Cas Spijkers kwamen ze op het idee een
zachte azijn te maken. Een azijn met een lage zuurgraad zodat er geen suikers toegevoegd hoefde te worden. Maar wel met verse
producten en geen toevoegingen. Doordat de  zuurgraad lager is dan de wettelijke voorgeschreven 4% mag het produkt geen azijn
meer heten. Hierdoor is de naam Edik ontstaan.

Inmiddels zijn zowel Cas Spijkers als Marga Vugs overleden en heeft Sjef Brok het bedrijf in maart 2013 overgenomen.
De Ediks worden gemaakt in Someren, in veel verschillende smaken.  Inmiddels wordt dit product ook gebruikt in
toprestaurants. Bijzondere Smaken heeft dit bijzondere product ook in het programma opgenomen. Alle smaken zijn uit voorraad
leverbaar in flesjes van 375 ml.

Je kunt de Edik op velen manieren gebruiken. Denk eens aan een heerlijke vinaigrette. Of als smaakversterker in de soep of in een
vlees- of vissaus.

Een kijkje nemen in de keuken van Ediks? Dat kan!

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

  1. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98

De waardering van www.bijzonderesmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp