• Slide1

Ook Bijzondere Smaken komt na een, qua activiteiten, tamelijk rustige winterperiode weer in de flow en voelt de lentekriebels opkomen.

 LENTE VOOR bIJZONDERE sMAKEN

 

Er staan al weer diverse leuke activiteiten op de agenda en daar zullen er ongetwijfeld nog enkele bij gaan komen zodat we weer volop met onze bijzondere culinaire producten op stap kunnen.


Moederdag- en zomerproeverijen.

Op donderdag 14 en vrijdag 15 april kunnen onze gasten weer genieten van leerzame en gezellige proeverijen met als thema Moederdag. Beide proeverijen zijn weer volgeboekt.
Op dinsdag 17 en woensdag 18 mei organiseert Bijzondere Smaken de Zomerproeverijen, waarbij gerechten voor het barbecue gebeuren een centrale rol zullen spelen.
Ook hier is de 2e proeverij al volgeboekt, maar voor 17 mei is nog ruimte. Aanmelden ? Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Butcher’s Heaven Amsterdam.


In de Centrale Markthal Food Center in Amsterdam wordt op 11 en 12 juni 2016 Butcher’s Heaven georganiseerd. Dit wordt ook wel het BBQ-paradijs voor de carnivoor genoemd.
Chef-kok Julius Jaspers is de organisator van dit evenement waar dagelijks zo’n 5000 bezoekers aanwezig zullen zijn. Hij is bekend van het TV-programma “Topchef de 12 Provincies” wat hij samen met meester-kok Robert Kranenborg presenteert. Hij zal zelf ook aanwezig zijn om workshops te geven.
Bijzondere Smaken zal dit jaar voor de 1e keer beide dagen aanwezig zijn om de bezoekers bekend te maken met de mogelijkheden die de diverse smaken Ediks bieden voor het bereiden van vlees en allerlei soorten salades.
Ga voor meer info naar www.butchersheaven.com

Kruidenmarkt de Mortel 26 juni

In Kruidencentrum “de Sprenk” is Bijzondere Smaken deze dag aanwezig om de vele smaken Edik te presenteren die prima in de entourage van de kruidenmarkt zullen passen.
Voor meer info zie www.bijzonderesmaken.nl onder evenementen en op www.desprenk.nl  

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp