• Slide1

Shrubs is een fruit azijnsiroop op basis van 100 % natuurlijke grondstoffen zonder de toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen.

 

Shrubs Tavola


Shrubs is vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat enkel suikers afkomstig uit de natuurlijke vrucht. 
Shrubs fruit azijnsiroop kan als basis dienen voor een frisse drank en kan als natuurlijke smaakmaker worden toegepast in dranken en cocktails of als onderdeel van een dessert of culinair gerecht. Shrubs is een perfect alternatief voor gezoete frisdranken en toont dat een 100% natuurlijk product naast verantwoord en duurzaam ook erg lekker kan zijn. 

Waar worden de 4 smaken Shrubs geproduceerd?

Shrubs is made bij Ediks. Ediks Culinair is sinds 2011, na het overlijden van Marga Vugs, overgenomen door Sjef Brok en gevestigd in Someren Heide.
Shrubs is verkrijgbaar in 4 smaken.

  • Sinaasappel en zwarte bes
  • Granaatappel en vlierbloem
  • Passievruchten en ananas
  • Appel en citroen


Shrubs winnaar van Gouden Tavola 2016

Gouden Tavola bekroont de beste innovaties in voeding en bepaalt mede wat morgen op het bord of in het glas van de consument terecht komt. Shrubs van Ediks B.V. is door de jury uitgeroepen als winnaar van de Gouden Tavola Delicatessen 2016. 

Wat is een Gouden Tavola ?

Tavola is een 2-jaarlijkse vakbeurs voor de fijne en verse voeding die sinds 1982 in de Kortrijk Xpo plaatsvindt. Ook in 2016 worden 17.000 professionelen uit de retail, groothandel, speciaalzaken en cateringorganisaties uit meer dan 30 landen verwacht. Liefst 400 streng geselecteerde exposanten zullen zich op de mooiste voedingsbeurs van het Europese vasteland presenteren.

De verkiezing van de beste Tavola verloopt in 2 etappes. Eerst beoordelen 3 verschillende aankopers het aspect innovatie op basis van een argumentatie en een productstaal. Daarna volgt een grondige jurering met tasting waarbij alle facetten van het product of concept nauwgezet worden geëvalueerd. Voor deze editie werden liefst 107 producten ingezonden door 67 verschillende producenten. Na de eerste screening mochten 50 producten verder meedingen naar de felbegeerde Gouden Tavola welke wordt toegekend in 4 categorieën. Uiteindelijk mocht Sjef Brok met Shrubs de prestigieuze Gouden Tavola 2016 in de categorie Delicatessen in ontvangst nemen.

Shrubs ! Een vernieuwend culinair product voor de toekomst.

Kijk op http://www.bijzonderesmaken.nl/webshop/shrubs voor meer informatie. 

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp