• Slide1

Helaas is het Verskantoor onlangs gestopt met hun activiteiten, maar niettemin hebben in de afgelopen periode veel klanten kennis mogen maken met de producten van Bijzondere Smaken.

logo verskantoor

Dit hoeft echter niet te betekenen dat u geen gebruik meer kunt maken van onze bijzondere producten en hun toepassingsmogelijkheden. U kunt natuurlijk nog altijd terecht in onze webshop voor de producten waar uw voorkeur naar uit gaat of voor een van onze nieuwe producten die regelmatig in onze webshop te vinden zijn.

Misschien is het nog handiger om u aan te melden voor onze nieuwsbrief zodat u altijd up to date blijft voor wat betreft Bijzondere Smaken. 

Een uitgesproken mogelijkheid om met onze producten kennis te maken is een deelname aan een van onze proeverijen. Het hele jaar door worden deze, al dan niet met een thema, georganiseerd.
In een aanvullend programma kunt u voor slecht  € 17,95 proeven van een aantal gerechtjes waarin producten van Bijzondere Smaken zijn verwerkt. Gezellig, leerzaam en lekker. Kijk op de site voor meer informatie en data waarop u in kunt schrijven.

Nieuw is de mogelijkheid om via onze website een bestelling te plaatsen die daarna GRATIS thuis wordt afgeleverd, waardoor u verzendkosten kunt besparen. U mag hiervoor tijdens bij het betaalproces de waardeboncode  klantverskantoor  invullen. Zo komen de verzendkosten voor uw bestelling te vervallen.

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp