• Slide1

Na de openingsdag in mei 2015 kwamen al snel de eerste vragen van organisatoren van open dagen en andere activiteiten of Bijzondere Smaken daar ook een bijdrage aan zou willen leveren.

Een uitgelezen mogelijkheid natuurlijk om onze naam en producten op de kaart te kunnen zetten. Dit is zeer zeker een succes geweest en daarbij speelt de aankleding van de stand en de presentatie van de producten een belangrijke rol.

Ik heb daarvoor natuurlijk zo mijn ideeën, maar kan ze zelf meestal niet uitvoeren. In het technische gedeelte is mijn partner daarentegen erg bedreven en hij heeft dan ook altijd al meteen bij mijn idee een beeld hoe e.e.a. er uit kan komen zien. Zo heeft hij een complete presentatietafel gemaakt die vooral wordt gebruikt bij de proeverijen, maar ook wel eens mee gaat naar activiteiten buitenshuis.
Ook voor de presentatie van de producten in een stand is het leuk als er met hoogteverschillen gewerkt kan worden en ook hier draait hij zijn hand niet voor om. Zo kan ik nog legio voorbeelden noemen wat er allemaal op de achtergrond gemaakt en gedaan wordt. Ook hierin dus een belangrijke bijdrage voor het slagen van Bijzondere Smaken.

Edik  EdiksSarahs Honing

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp