• Slide1

Bijzondere Smaken bezocht de afgelopen weekenden weer enkele leuke evenementen waar onze producten weer voortreffelijk tot hun recht kwamen.

 Pompoendagen

 

Kruidendagen Klok- en Peelmuseum Asten.

Op zaterdag 27 en zondag 28 juni was Bijzondere Smaken voor het 2e jaar op rij te vinden op de Kruidendagen. Het thema voor dit jaar was Peels Genieten. Behalve van de Ediks, advocaat en balsamico van Bijzondere Smaken konden de bezoekers ook genieten van b.v. een lekker slakkenhapje (escargots) uit Ospel, Hemels Bier uit Asten, honing van de bijenvereniging en gezellige muziek van troubadour Gerard van Kol. Alhoewel de opkomst van het publiek enigszins tegenviel was het weer daarentegen de organisatie gunstig gezind.

Open Tuindag de Mesenhof Bergeijk.

Op zondag 5 juli bracht Bijzondere Smaken weer een bezoek aan de Open Tuindag in de Mesenhof die in 2012 tot mooiste tuin van Brabant werd uitgeroepen. De voortreffelijke gastheer en -vrouw Marion en Eddy Vermeesen hadden hun tuin weer prima voor elkaar waardoor de producten van Bijzondere Smaken weer voortreffelijk tot hun recht kwamen.

Een achttal producten van Bijzondere Smaken werden hier gepresenteerd waarbij de bezoekers volop de kans kregen om deze te ruiken en te proeven.

Dag van Sfeer Mesenhof

 

Dag van de Smaak bij Eynderhoof in Nederweert-Eind.

Ook hier was Bijzondere Smaken op zondag 5 juli voor het 2e jaar te gast in Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind. Het museum bestaat dit jaar 25 jaar en de organisatie had ook nu weer een gevarieerd aanbod van ondernemers bereid gevonden om hun producten te presenteren.

Bijzondere Smaken had Ediks, advocaat, tapenade, honing en losse thee meegenomen om de bezoekers te laten ruiken en proeven. Compliment voor de organisatie al hadden ze zich ongetwijfeld het einde van de activiteit anders voorgesteld. Om 16.30 uur moest i.v.m. een naderend noodweer eerder worden ingepakt. 

Nederweert Dag van Smaak

 

 

2014 07 06 11.37.25

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98

De waardering van www.bijzonderesmaken.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp