• Slide1

Een goede reden om terug te kijken op het afgelopen jaar.

 Opening

In mei 2014 startte Martine Maas haar webshop www.bijzonderesmaken.nl en tijdens de open dagen op 17 en 18 mei konden familie, vrienden en andere belangstellenden voor de eerste keer kennis maken met Bijzondere Smaken en haar producten.

Kon men toen nog kiezen uit 7 verschillende producten, intussen is dit uitgegroeid tot maar liefst 15. Dagelijks is Bijzondere Smaken op zoek naar leuke en verrassende nieuwe producten die nét die extra smaak geven aan uw gerechten.

Er werd flink aan de weg getimmerd en veel mensen weten inmiddels waar Bijzondere Smaken voor staat. Behalve promotie via de website werden ook verschillende locaties aangedaan. Een kleine greep: Kruiden- en Pompoendagen Asten, Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof in Nederweert-Eind, Groendomein Wasven in Eindhoven, Winterwonderavond bij Coppelmans Tuincentrum in Valkenswaard en een ledenavond van ZijActief in Liessel. Ook waren we op open dagen bij diverse particulieren tuinen waaronder de Mesenhof in Bergeijk die in 2012 werd gekozen tot de mooiste tuin van Brabant.

Onze producten zijn inmiddels ook te koop in diverse winkels zoals Coppelmans Tuincentrum in Valkenswaard, Shop in Shop van de Plank in Someren en verschillende boerderijwinkels.

Shop in Shop

 

Proeverijen

In 2014 werd ook gestart met onze proeverijen die bij de deelnemers prima in de smaak vallen. In 2015 volgden de themaproeverijen zoals Pasen en Moederdag. Op 2 juni staat de Zomerproeverijen gepland. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Elke keer weer gaan de enthousiaste deelnemers na een gezellige en leerzame avond met een tevreden gevoel naar huis.

Foto gezamelijk aan tafel

 

Open dag

We willen het 1-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en dit graag delen met onze klanten en iedereen die belangstelling heeft voor onze producten.

Zaterdag 16 mei van 11.00-19.00 uur

Bijzondere Smaken gaat u deze keer verrassen met de producenten van de Tomatenzoet, Peppr-it en Antica Masseria die op deze dag persoonlijk uitleg komen geven over het tot stand komen van hun producten en de toepassingsmogelijkheden.

Daarnaast zullen natuurlijk ook alle andere producten uit ons assortiment worden gepresenteerd en is er weer volop gelegenheid om te proeven.

Graag tot ziens op zaterdag 16 mei.

U bent van harte welkom om zonder aanmelding binnen te lopen op Moorveld 15 in Liessel.

Opening 16 mei

Vraag, tip of suggestie?

 1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
 2. (*)
  Ongeldige invoer
 3. (*)
  Ongeldige invoer
 4. (*)
  Ongeldige invoer
 5. Spamcontrole
  Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp