• Slide1

Op 24 februari was Bijzondere Smaken uitgenodigd door ZijActief Liessel om In ‘t Lijssels Vertier een presentatie te verzorgen over het ontstaan van de webwinkel.

 

 Edik  Martine

Maar liefst 59 leden hadden zich hiervoor opgegeven en werden doorlopend verwend met informatie, het proeven van de producten en het vullen van de goodiebags.
Begonnen werd met een korte terugblik op het ontstaan van Bijzondere Smaken en informatie over de eigenaresse Martine Maas. Maar ook de ontwikkelingen en activiteiten van het afgelopen jaar kwamen ter sprake.

De hoofdmoot van de avond was natuurlijk gereserveerd voor informatie over de vele producten die Bijzondere Smaken inmiddels in het assortiment heeft. De aanwezigen luisterden geboeid naar de presentatie van de producten door eigenaresse Martine Maas  afgewisseld met enkele interessante filmpjes over het tot stand komen van de verschillende producten. Alle producten uit het assortiment van Bijzondere Smaken passeerden deze avond op die manier de revue en tussendoor was er volop gelegenheid om daadwerkelijk te proeven.

De avond werd door de bezoekers met enthousiasme ontvangen en na afloop ging men met een tevreden gevoel en een gevulde goodiebag naar huis. Ook Bijzondere Smaken kijkt met veel plezier op deze avond terug waarop we hebben kunnen laten zien waar we voor staan.

Met dank aan ZijActief Liessel voor de uitnodiging, ’t Lijssels Vertier voor de fijne samenwerking en de leden van ZijActief voor hun komst en interesse in Bijzondere Smaken.

VoorzijdeDames Proeven

 Zaal 1Zaal 2

 

Zaal 3

Vraag, tip of suggestie?

  1. Laat het ons weten! Vul onderstaande formulier in!
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. (*)
    Ongeldige invoer
  4. (*)
    Ongeldige invoer
  5. Spamcontrole
    Ongeldige invoer

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons ook op Social Media:

facebook  twitter  pinterest instagram

Contactgegevens

icon-location 

Moorveld 15
5757 PN Liessel

icon-phone

06 - 3038 2494
0493 - 343158

icon-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK: 60584653
BTW: NL 001888404B98
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp